Başbakanın babaocağı bembeyaz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesi gece geç saatlerde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı sebebi ile adeta beyaza büründü.Vatandaşlar bu yıl ilk kez etkili kar yağışının yaşandığını b

Başbakanın babaocağı bembeyaz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesi gece geç saatlerde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı sebebi ile adeta beyaza büründü.

Vatandaşlar bu yıl ilk kez etkili kar yağışının yaşandığını belirtirken, kar yağışı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer “Sabaha doğru başlayan kar Güneysu’ya bağlı mahalle ve köy yollarında kapanmaya neden oldu. Başta merkeze bağlı mahalle yolları olmak üzere köy yollarının da kar temizleme çalışmalarının yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset