Başbakan'dan ilk açıklama!

Mümkün olan en geniş uzlaşmanın ürünü bir yeni anayasa hazırlayalım. Bu geniş katılımın içinde halkımızın iradesi, STK'lar olsun ve en doğudan en batıya en kuzeyden en güneye halkımın her ferdi bu benim anayasam, işte aradığımı buldum desin. Türkiye olara

Başbakan'dan ilk açıklama!

Mümkün olan en geniş uzlaşmanın ürünü bir yeni anayasa hazırlayalım. Bu geniş katılımın içinde halkımızın iradesi, STK'lar olsun ve en doğudan en batıya en kuzeyden en güneye halkımın her ferdi bu benim anayasam, işte aradığımı buldum desin. Türkiye olarak en temel sorunlarımızdan anayasayı hiçbir zorlama olmadan sivil siyasetle yapabileceğimizi dosta düşmana gösterelim. Aksi takdirde yıllarımız formül arayışıyla geçer. Kaportası yamulmuş, motoru tekleyen, elektrik aksamı güven vermeyen bu aracı bırakalım ve sıfır kilometre yepyeni bir araçla yolumuz devam edelim."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset