Başbakandan flaş açıklamalar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rumların Akdeniz'de petrol aramalarına karşılık ''Biz de şu anda KKTC ile adımı atmış vaziyetteyiz, çok kısa bir süre içerisinde, bu hafta içerisinde olması da mümkündür, münhasır ekonomik bölgemiz içerisinde bu çalışmaları b

Başbakandan flaş açıklamalar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rumların Akdeniz'de petrol aramalarına karşılık ''Biz de şu anda KKTC ile adımı atmış vaziyetteyiz, çok kısa bir süre içerisinde, bu hafta içerisinde olması da mümkündür, münhasır ekonomik bölgemiz içerisinde bu çalışmaları başlatacağız'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler toplantılarına katılmak için gideceği ABD'ye hareketinden önce Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: BM Genel Kurulu için ABD ziyaretimde önemli basın yayın kuruluşlarıyla mülakatlar yapacağım.

İsrail'in Mavi Marmara saldırısını aklama çabası ve raporla ilgili görüşlerimizi aktaracağım.

Güney Kıbrıs'ın İsrail ile böyle bir adım atmış olması üzerine biz de KKTC ile aynı adımı atmış durumdayız. Rum tarafı ile İsrail'in attığı bu adım yanlıştır.

MİT-PKK GÖRÜŞME KAYDI
Bu görüşmeyi hükümet olarak biz yapmadık. Ama devlet olarak bu görüşmeyi yaptığımızı ben parlamentoda dile getirdim. Netice almak için bunlar yapılır

Devletin MİT müsteşarı herkes ile görüşme yapabilir, çünkü gidecek suçluları bulacak, iz sürecek.

Devlet bu görüşmeleri yapar. Ama 3 tane 5 tane koyun gütemiş adamdan siyasetçi olmaz. Kendilerine şunu söylüyorum, devlet nedir?, Hükümet nedir?, bunu gidip öğrensinler. Bilgilerin sızması konusunda ise MİT araştırmalarını sürdürüyor'

NATO KALKANI
Türkiye'nin radar üsleri noktasında böyle bir ihtiyacımız olduğuna yönelik konulduğunu neden düşünmüyorlar. Burada füze kalkanı yoktur, kalkan Polonya'dadır. Buradaki radar üssüdür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler