Başbakan'dan BDP'ye sert sözler!

Başbakan Erdoğan konuşmasında, "Açık söylüyorum bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu ülkede bölücü terör örgütü ile aralarına mesafe koymayanlar bu suça iştirak ediyorlar. Onlar da bunun bedelini ödemeye mahkum olacaklardır. Kan dökerek demokrasiden bahsedenler,

Başbakan'dan BDP'ye sert sözler!

Başbakan Erdoğan konuşmasında, "Açık söylüyorum bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu ülkede bölücü terör örgütü ile aralarına mesafe koymayanlar bu suça iştirak ediyorlar. Onlar da bunun bedelini ödemeye mahkum olacaklardır. Kan dökerek demokrasiden bahsedenler, askeri kaçıranlar, kaymakamımızı kaçıranlar, sağlık görevlisini kaçıranlar, bunları yaparak bizim eyvallah dememizi bekliyorlarsa yanılıyorlar. Tekrar söylüyorum bunun faturası ağır olacaktır. Yerel özerklik bilmemne özerklik, geçin onları geçin. Bu ülkede yerel yönetimlerin özerkliği dışında hiçbir şekilde özerklik olamaz bizim kitabımızda böyle bir şey yok. Biz şu anda ramazan için sabrediyoruz ama ramazandan sonra bu barış işini tekrardan görüşürüz. Sabrımız tükenmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset