Başbakan'a 'teşekkür' kavgası

Gazete Habertürk'ten Ayşegül Akyarlı Güven'in haberine göre; Dün gazetelerde yayımlanan ve ithalatta artan vergilerin sektörün önünü açacağı gerekçesiyle Başbakan Tayyip Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a yönelik teşekkür içeren tam sayfa ilan me

Başbakan'a 'teşekkür' kavgası

Gazete Habertürk'ten Ayşegül Akyarlı Güven'in haberine göre; Dün gazetelerde yayımlanan ve ithalatta artan vergilerin sektörün önünü açacağı gerekçesiyle Başbakan Tayyip Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a yönelik teşekkür içeren tam sayfa ilan metni tekstil ve hazırgiyim sektörünü birbirine düşürdü.

Sektör şimdi ilandan 15 gün önce "Bugün teşekkür edersek sonra itiraz edemeyiz. Bizi karıştırmayın" mesajı veren hazırgiyimcilerin imzanın "Hazırgiyim ve Tekstil Sanayicileri" olarak atılmasının rahatsızlığını yaşadığını konuşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapmayan hazıgiyimcilerin bugün ilana yazılı bir basın duyurusuyla itiraz edeceği de söyleniyor.

AKDENİZ BANA YETER
İTKİB Başkanı İsmail Gülle "Rahatsızlıklarını biliyordum. Ama tekstil ve hazırgiyimi birbirinden ayıramazsınız. Sektörler entegre. Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları birliği imza verdi. Sanayi odalarının içinde de hazırgiyim komiteleri var" diyor. Kulislerde İHKİB Başkanı Tanrıverdi'nin de rahatsızlık duyduğu konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset