Başbakan'a Aydın'dan büyük tepki

Devlet eski Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili olan Koray Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Leyla Zana ile Başbakanlık Ofisinde yaptığı görüşmeyi sert bir dille eleştirdi.Aydın, yaptığı açıklamayla oldukça ince mes

Başbakan'a Aydın'dan büyük tepki

Devlet eski Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili olan Koray Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Leyla Zana ile Başbakanlık Ofisinde yaptığı görüşmeyi sert bir dille eleştirdi.

Aydın, yaptığı açıklamayla oldukça ince mesajlar verirken Erdoğan'a şuana kadar en sert tepkiyi veren milletvekili oldu. Koray Aydın, "Başbakan Erdoğan ile Kürtçü Leyla Zana'nın görüşmesi yapıldı.

AKP'nin kimlerle aynı çizgide olduğunun en net ifadesidir bu görüşme. Erdoğan çok sevdiği "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısına artık Leyla Zana ile düet yapabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset