Başbakan yardımcısı hastanede

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) kurucuları arasında yer alan ve 58'inci Hükümet'te Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Bursa eski Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır beyin kanaması geçirdi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve A

Başbakan yardımcısı hastanede

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) kurucuları arasında yer alan ve 58'inci Hükümet'te Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevini yürüten Bursa eski Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır beyin kanaması geçirdi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yalçınbayır'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

 

Ak Parti'nin kurucu genel sekreteri olan Ertuğrul Yalçınbayır, bugün Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nde otururken aniden fenalaştı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yalçınbayır Nöroloji Servisi'nde tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirdiği bildirilen ve tedavisi süren evli ve 2 çocuk babası Yalçınbayır'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

 

Ertuğrul Yalçınbayır, 1946 yılında Hasköy'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Yalçınbayır, serbest avukat olarak çalıştı. Futbol Federasyonu Müşahidi, Bursa Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Yalçınbayır, üç dönem Bursa Milletvekilliği yaptı. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı da görevinde de bulunan Yalçınbayır, 58'inci Hükümette Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevini yürüttü. 

 Gelen ilk bilgiler vefat ettiği yönünde olan Yalçınbayır'ın Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hatanesince sağlık durumunun iyi olduğunun açıklaması mutluluk yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset