Başbakan Rize'de baba ocağında

Yılbaşını memleketi Rize'de geçirmek ve ailesi ile birlikte 3- 4 gün tatil yapmak için dün akşam havayolu ile geldiği Trabzon'dan karayolu ile Rize'ye geçerek Güneysu ilçesindeki evinde dinlenmeye çekilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gün boyu evinden çı

Başbakan Rize'de baba ocağında

Yılbaşını memleketi Rize'de geçirmek ve ailesi ile birlikte 3- 4 gün tatil yapmak için dün akşam havayolu ile geldiği Trabzon'dan karayolu ile Rize'ye geçerek Güneysu ilçesindeki evinde dinlenmeye çekilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gün boyu evinden çıkmadı.
 

Annesi Tenzile, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte günü evinde dinlenerek geçiren ve dışarı çıkmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretçi kabul etmedi. İlçesi Güneysu'da daha önceki gelişlerine göre sakin ortam dikkati çekerken, Başbakan Erdoğan'ın hemşehrileri her fırsatta Erdoğan'ın baba ocağına gelmesinden memnun olduklarını söylediler. Hemşehrileri, Başbakanın Güneysu'ya gelmesinden çok mutlu olduklarını belirterek "Bu bizim için çok önemli. Kendisi buraya gelerek bize değerveriyor. Bu gelişinde henüz onu göremedik. Ama bu önemli değil çok yorgun dinlenmesi gerekiyor" dediler.
 

Başbakan Erdoğan'ın yarın mahallesindeki mezar ziyaretlerinin ardından Güneysu ilçe merkezine inerek Güneysu Merkez Camisinde hemşehrileri ile birlikte Cuma Namazı kılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset