Başbakan öyle bir şey yaptı ki...

 İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Başbakan Erdoğan'la biraraya geliyor. Erdoğan'la görüşmek için aracından inen Celili'yi Başbakanlık'ta karşılayan olmadı. İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ul

Başbakan öyle bir şey yaptı ki...

 

İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Başbakan Erdoğan'la biraraya geliyor.
 
Erdoğan'la görüşmek için aracından inen Celili'yi Başbakanlık'ta karşılayan olmadı.
 
İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Celili'nin gelişi sırasında ise ilginç anlar yaşandı.
 
Dün Ankara'ya gelen ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşen İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, bugün ise İstanbul'da Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile görüşecek.
 
Celili, Ashton ile gerçekleştireceği ve nükleer müzakerelerin masaya yatırılacağı görüşme öncesinde ise Başbakan Erdoğan'la bir araya geliyor.
 
Celili'yi kabul eden Başbakan Erdoğan'ın, nükleer müzakereler konusunda kendisinden bilgi alması beklenirken, kabulde ayrıca Suriye ve terör konularının da gündeme gelmesi bekleniyor.
 
CELİLİ'Yİ KARŞILAYAN OLMADI
Said Celili'nin Başbakanlık Merkez Bina'ya gelişinde ise ilginç anlar yaşandı. Görüşmeyi takip eden gazetecilerin de dikkatinden kaçmayan olayda, Celili'nin Merkez Bina'ya geldikten sonra aracından inmesiyle birlikte kendisini karşılayan olmadı.
 
Beraberindeki İran Büyükelçisi ile birlikte biraz yürüyen sonra duraklayan ve kendisini kimin karşılayacağını bekleyen Celili, daha sonra Başbakanlık Merkez Bina'nın merdivenlerini Büyükelçi ile birlikte çıktı. Sadece korumaların eşlik ettiği Celili, daha sonra ise Merkez Bina'nın kapısından içeri girmeden önce duraklayarak bir süre bekledi.
 
Başbakanlık görevlilerinden bir kişinin dışarı çıkarak Celili'yi karşılaması üzerine kısa sürelik de olsa yaşanan sıkıntı çözülmüş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset