Başbakan nikah şahidi oldu

 Başbakan Erdoğan, Deniz Harp Okulu'ndaki mezuniyet töreninden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün yeğeninin düğününe katıldı. Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan buradan ayrıldıktan sonra iş adamı Me

Başbakan nikah şahidi oldu

 

Başbakan Erdoğan, Deniz Harp Okulu'ndaki mezuniyet töreninden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün yeğeninin düğününe katıldı.

 

Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan buradan ayrıldıktan sonra iş adamı Mehmet Şirikçi'nin kızı Kevser Şirikçi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün yeğeni Ammar İsmail Külünk'ün düğün törenine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliklerini Başbakan Erdoğan, Osman Çataklı ve Ergin Külünk yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset