Başbakan neyi açıklayacak?

Başbakan'ın 'açıklarım' dediği şey... Aydın Doğan'ın 2008 yılı başlarında Erdoğan'a yazdığı mektup mu? O mektubun içeriğini Erdoğan'dan başka kimse bilmiyor.. 17 Şubat 2008 tarihinde ATV'de yayımlanan bir programın reklam arasında Başbakan stüdyoda buluna

Başbakan neyi açıklayacak?
Başbakan'ın 'açıklarım' dediği şey... Aydın Doğan'ın 2008 yılı başlarında Erdoğan'a yazdığı mektup mu? O mektubun içeriğini Erdoğan'dan başka kimse bilmiyor..

17 Şubat 2008 tarihinde ATV'de yayımlanan bir programın reklam arasında Başbakan stüdyoda bulunan dört gazeteciye bizzat kendisi anlattı mektup olayını.

Bilinen tek şey mektubun "ayağını denk al" türünden olduğu. Üstelik Doğan'ın kapatma davasından haberdar olduğu ve mektubu iddianame açılmadan haftalar önce yazıldığı..

Bugün yazarı Erhan Çelik, işte bu noktaya dikkat çekiyor. Başbakanın verdiği sürenin o mektupla ilgili olduğunu iddia ediyor..

"(...)Bu durumda Aydın Doğan, haftalar öncesinden AKP için açılan kapatma davasından hangi yolla haberdar olduğunu ve Başbakan'ı tehdit edecek cüreti nereden bulduğunu açıklamak zorunda kalacak! Günlerdir kendi grubunun gazetelerinde Başbakan'ın sözlerine cevap olarak yaptığı açıklamalarda en ufak bir şekilde değinmediği bu mektup, şu günlerde Doğan'ın en büyük karın ağrısı olmalı! Bakalım bu 'ağrı' neye dönüşecek?!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler