Başbakan mesaiye başlıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 26 Kasım 2011'de sindirim sistemine yönelik olarak gerçekleştirilen laparoskopik operasyonun ardından geçen hafta geçirdiği, "İkinci ve son aşama" olarak tanımlanan ameliyatı sonrası nekahet dönemini bugün tamamlıyor.İL GENÇL

Başbakan mesaiye başlıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 26 Kasım 2011'de sindirim sistemine yönelik olarak gerçekleştirilen laparoskopik operasyonun ardından geçen hafta geçirdiği, "İkinci ve son aşama" olarak tanımlanan ameliyatı sonrası nekahet dönemini bugün tamamlıyor.

İL GENÇLİK KOLLARI TOPLANTISINDA KONUŞACAK
Doktorların "Dinlenin" ısrarına rağmen hastanedeki tedavi sürecini uzatmak istemeyen ve ikinci operasyondan 48 saat sonra taburcu edilen Başbakan Erdoğan evinde de bir hafta dinlendikten sonra bugün partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları toplantısına katılacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek kongrede Erdoğan bir de konuşma yapacak. Başbakan Erdoğan MİT Kanunu'nda değişiklik öngören teklifin TBMM'de kabulü ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanması sonrası ilk kez konuşacak.

'MİT'LE İLGİLİ İLK KEZ
Erdoğan'ın MİT Yasası'nı değerlendirmesi bekleniyor. Yarın Ankara'da Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek olan Erdoğan, salı günü de partisinin grup toplantısına katılacak. Üsküdar Kısıklı'daki evinde geçirdiği nekahet dönemi süresince bir çok bakanın ziyaret ettiği, hemşerilerinin evinin önünü boş bırakmadığı Başbakan Erdoğan'ın dün de depremzede ziyaretçileri vardı. Van depremi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Florya'daki tesislerindemisafir edilen depremzedeler dün Kısıklı'ya gelerek yardımlardan dolayı teşekkür etmek istediklerini bildirdiler. Korumaların, depremzedelerinmesajını Başbakan'a ilettikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler