Başbakan Kazakça konuşunca...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkent Astana'daki Türk-Kazak İş Forumu'nun açılışında "Kazakça" konuştu.Başbakanı Kerim Masimov ile bir araya gelen Erdoğan, daha sonra Kazak-Türk İş Forumu'na katılarak iş adamlarına hitap etti.Kazakistan Başbakanı Karim

Başbakan Kazakça konuşunca...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkent Astana'daki Türk-Kazak İş Forumu'nun açılışında "Kazakça" konuştu.

Başbakanı Kerim Masimov ile bir araya gelen Erdoğan, daha sonra Kazak-Türk İş Forumu'na katılarak iş adamlarına hitap etti.

Kazakistan Başbakanı Karim Masimov'un Türkçe yaptığı konuşmanın ardından kürsüye gelen Başbakan Erdoğan da işadamlarını Kazakça ''Hürmetli Başbakan, hürmetli iş adamları hoş geldiniz'' diyerek selamladı.

Erdoğan'ın konuşmasına Kazakça başlaması salonda alkışlara ve kahkahalara yol açtı. Kazakça konuşurken konuşması sık sık alkışlarla kesilen ve konuşmakta zorlandığını "zordayım" diye ifade eden Başbakan Kazakça konuşmasının ardından "bugünlük bu kadar" diyerek konuşmasına Türkçe devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler