Başbakan hakemleri etkiliyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye olarak sarı - lacivert kalem göndermesini eleştirerek, "Başbakan hakemleri etkiliyor" dedi. CHP'nin Trabzon birinci sıra milletvekil

Başbakan hakemleri etkiliyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye olarak sarı - lacivert kalem göndermesini eleştirerek, "Başbakan hakemleri etkiliyor" dedi.

CHP'nin Trabzon birinci sıra milletvekili adayı Volkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada Başbakan Erdoğan'ı ligin son haftaları yaklaşırken hakemleri etkilemekle suçladı. Fenerbahçe'nin sahasında oynadığı Gaziantepspor maçı öncesi, Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın kulüp binasına gelerek Başkan Aziz Yıldırım'a Başbakan'ın gönderdiği sarı- lacivert renkli kalem hediye ettiğini hatırlatan Canalioğlu şöyle dedi:

"Toplumun her kesimine siyaseti bulaştıran AKP spora da siyaseti bulaştırmıştır. Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz Başbakan Erdoğan, alenen Fenerbahçe'nin şampiyon olması için çeşitli çevreleri etkisi altına almaktadır. Strasbourg'da Türkiye için çok önemli olan bir toplantıda bile aklı Fenerbahçe- Gaziantepspor maçında olan Başbakan'a düşen görev, tarafsız olmasıdır. "

Volkan Canalioğlu, Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın Fenerbahçe renklerinden oluşan kravat takıp, Trabzonspor taraftarlarına nazire yaparcasına ekranlara çıkmasını da eleştirerek, devlet katında görev yapanların spora siyaseti karıştırmamaları gerektiğini vurguladı.

BAŞBAKAN STRASBOURG'DAN GETİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde merkezi Strasbourg'da bulunan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, buradaki temasları sırasında edindiği sarı- lacivert renklerdeki kalemi Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış aracılığıyla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ulaştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler