Başbakan Erdoğan Libya'ya gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tunus'taki temaslarını tamamlayarak özel uçak ''ANA'' ile TSİ 11.00'de Libya'nın başkenti Trablus'a hareket etti.Başbakan Erdoğan, Kartaca Havalimanı'nda, Tunus Geçici Hükümet Başkanı Beci Caid Essebsi tarafından resmi tören

Başbakan Erdoğan Libya'ya gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tunus'taki temaslarını tamamlayarak özel uçak ''ANA'' ile TSİ 11.00'de Libya'nın başkenti Trablus'a hareket etti.

Başbakan Erdoğan, Kartaca Havalimanı'nda, Tunus Geçici Hükümet Başkanı Beci Caid Essebsi tarafından resmi törenle uğurlandı. Essebsi'nin, Erdoğan'ı, uçağın merdivenlerine kadar uğurladığı görüldü.

Başbakan Erdoğan ile birlikte Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli de Trablus'a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset