Başbakan ‘Dokunun’ talimatı verdi

Hakkâri’nin Bağlar köyünde BDP’li milletvekillerinin PKK’lılarla kuçaklaşmasından sonra başlayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının sınırlandırılması için çalışma başlatıldı.   Erdoğan, “dokunulmazlıkların sınırlandırılması konusunda çalışma yapılmas

Başbakan ‘Dokunun’ talimatı verdi

Hakkâri’nin Bağlar köyünde BDP’li milletvekillerinin PKK’lılarla kuçaklaşmasından sonra başlayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının sınırlandırılması için çalışma başlatıldı. 

 

 Erdoğan, “dokunulmazlıkların sınırlandırılması konusunda çalışma yapılması için talimat verdiğini” önceki gün Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde CHP’li Adnan Keskin’e söyledi.

Edinilen bilgilere göre Erdoğan’ın talimatıyla hükümet anayasa değişikliği konusunda çalışmalara başlarken, CHP ve MHP de dokunulmazlıkların sınırlandırılması konusunda benzer görüşü savunuyor. CHP’li Keskin, dün İzmir’de yaptığı basın açıklamasında konu hakkında açıklama yaptı. MHP ise bir süre önce hazırlayıp AK Parti ve CHP gruplarına ilettiği anayasal değişikliğinde terör suçlarında dokunulmazlıklara sınırlandırma getirilmesini istiyor. MHP, terör suçu dışındaki suçlarda da sınırlandırmaya gidilebileceğini düşünüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset