Başbakan cumayı Aydınlar'la kıldı

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki konutundan çıktıktan sonra Çengelköy'deki İmamı Azam Camisi'ne gitti. Kısa süre burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek yaklaşık 500 metre ileride olan ve bu yıl yeniden ibadete açılan Yıld

Başbakan cumayı Aydınlar'la kıldı

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki konutundan çıktıktan sonra Çengelköy'deki İmamı Azam Camisi'ne gitti. Kısa süre burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek yaklaşık 500 metre ileride olan ve bu yıl yeniden ibadete açılan Yıldırım Bayezid Camisi'ne geçti.

Cuma namazını burada kılan Erdoğan'a, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaray Kulübü eski Yöneticisi Haldun Üstünel, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile oğlu Bilal Erdoğan da katıldı.

Namazın ardından cami avlusuna çıkan Erdoğan, avlunun dışında bulunan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle parmaklıklar arkasından bir süre sohbet etti.

Daha sonra caminin avlusunu dolaşan Erdoğan, cami çıkışında toplanan vatandaşları el sallayarak selamladı. Erdoğan, Van'dan gelen, evinin ve maaşının olmadığını söyleyen bir kadını da yaklaşık 10 dakika dinledi.

Kalabalığa yaklaşarak Selman Aziz Topçu adlı küçük bir çocuğu seven Erdoğan, makam aracına bindikten sonra da aracın camından çocuklarla sohbet etti.

Başbakan Erdoğan'a, alkışlarla sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' şeklinde slogan attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler