Başbakan bu sözlere kızacak

Eski milletvekili, psikolog Mehmet Bekaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa maratonu boyunca ortaya çıkan yumruklu kavga manzarasını değerlendirerek “Meclis’in, milletvekillerinin psikoloji iyi değil; tehlikeli bir yere gidiliyor. Başbakan’ın psikoloji i

Başbakan bu sözlere kızacak

Eski milletvekili, psikolog Mehmet Bekaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa maratonu boyunca ortaya çıkan yumruklu kavga manzarasını değerlendirerek “Meclis’in, milletvekillerinin psikoloji iyi değil; tehlikeli bir yere gidiliyor. Başbakan’ın psikoloji iyi değil. Başbakan çok gergin, yüzü çok kötü gözüküyor. Sağlığını riske atıyor, önümüzdeki günlerde problem çıkabilir. Tansiyonunda sorun yaşayabilir. Kalp ve beyin damarlarında da bir hastalık ortaya çıkabilir” uyarısında bulundu.

-“KRALDAN ÇOK KRALCI VE YALAKA MİLLETVEKİLLERİ" VAR-


TBMM’de yaşanan gerginliğin çok kötü sonuçlar yaratabileceği konusunda uyaran Bekaroğlu, milletvekillerine şu öğütleri verdi:

“Yorgunluk, stres milletvekillerini ciddi bir şekilde germiş vaziyette. Gizli oylama nedeniyle birbirlerinden şüpheleniyorlar. Kraldan çok kralcı milletvekilleri ortaya çıkıyor. Meclis’in psikolojisi hiç iyi değil. Biraz dinlenmeleri gerekiyor. Uygulanan siyaseti de gözden geçirsinler.”

Siyasetteki gerginliğin ciddi bir tabloyu ortaya çıkardığını belirten Bekaroğlu, “Rakibini düşman ve hain olarak görüyorlar; ‘haindir’, ‘düşmandır’ deniliyor” dedi.

-“BAŞBAKAN’IN YÜZÜ ÇOK KÖTÜ”-


Başbakan’ın çok gergin olduğunu iddia eden Bekaroğlu, “8. maddenin düşmesinden dolayı çok gergin. Gerginlik damarlarını kasmış. Sağlığını riske atıyor. İleride sağlık problemleri çıkabilir. Yüzü çok kötü; gergin, yıpranmış… Sonuçta da, tansiyon, kalp ve beyin damarlarında sorun çıkabilir, çünkü risk altında” diye konuştu.

-“TOPLUMSAL ÇATIŞMAYA DOĞRU GİDİLİYOR”-

Bekaroğlu, TBMM’de yaşanan gerginliğin topluma da yansıyacağını vurgulayarak, şöyle dedi:

“Bu gerginlik siyaseti toplumu ciddi bir biçimde kutuplara ayırıyor. Riskli bir oyun oynanıyor. Toplum bölünüyor. Sıkıntılı bir süreç söz konusu. Tehlikeli bir yere gidiliyor. Meclis’teki kavga toplumsal çatışmaya doğru bir adımdır. Milletvekilleri vatandaşa kötü örnek oluyor. Toplum şiddete teşvik ediliyor. Meclis’teki yumruklar kitlesel olaylara sebep olabilir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset