Başbakan Belediye Maketini Alır

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili adayı ve merkez ilçe eski başkanı Necip Yıldız, seçim sonuçları,seçimde partisinin almış olduğu sonuç ve diğer konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yıldız , seçimlerde parti olarak istediğimiz sonucu elde ed

Başbakan Belediye Maketini Alır

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili adayı ve merkez ilçe eski başkanı Necip Yıldız, seçim sonuçları,seçimde partisinin almış olduğu sonuç ve diğer konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız , seçimlerde parti olarak istediğimiz sonucu elde edemedik. Bunun nedenleri parti içinde araştıracağız. Yeni kurulacak hükümete de başarılar diliyorum, artık ülkemizde gerilimler yaşanmaz. Buna ne ekonomik ne de sosyal açıdan müsait değiliz” diye konuştu.

Seçim sonrası partilerinde tavandan tabana bir değişim olması gerektiğini savunan Yıldız “ bu değişim tüzükle birlikte hem tavanda hem de tabanda gerçekleşmeli. CHP politikaları vatandaşlara anlatılmalı” dedi.

Bu süreçte partisinin halktan kopuk bir görünüm çizdiğini ifade eden Necip Yıldız “CHP programını halka iyi anlatmalı. CHP yöneticileri bizzat halkın içinde olmalı” şeklinde konuştu.

Necip Yıldız partisinde tavandan taban bir değişimin yaşanması halinde Trabzon İl Başkanlığına aday olabileceğini ifade ederek şunları söyledi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Trabzon Belediyesini istiyorum mesajı ile ilgili sorumuza Yıldız “ Demek ki Trabzon Belediyesini kazanarak, büyük bir başarı elde ettik. Bu sayın başbakana çok koydu. Kendisi belediyeyi çok istiyorsa ona bir maketini gönderebiliriz” diye cevap verdi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset