Balta'dan Trabzon mesaisi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon’daki ziyaret ve incelemelerine devam etti.BALTA HASTANE YOLUN DA !Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, ilk olarak Trabzon’un Kaşüstü beldesinde yapımı devam eden Kanuni Eğitim ve

Balta'dan Trabzon mesaisi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon’daki ziyaret ve incelemelerine devam etti.

BALTA HASTANE YOLUN DA !

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, ilk olarak Trabzon’un Kaşüstü beldesinde yapımı devam eden Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yolunda incelmelerde bulundu. Belde belediye başkanı Mustafa Çam’dan yolun son durumu hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Balta yolun kalan kısmının bir an evvel bitirilmesi için belediye başkanı Çam’dan çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

İLÇELERE ZİYARETLER

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta daha sonra AK Parti Yomra, Araklı, Sürmene ve Of ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta’yı da makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Balta, Çevre Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevine yaklaşık kırk gün önce atandığını dile getirerek “Bu bölgeden gelecek projeleri desteklemek bizim boynumuzun borcudur. Trabzon’un 18 ilçesinin ve Türkiye’nin emrindeyim. İlçelerimizin benden beklentileri vardır. Ben bunları biliyorum. İlçelerimizin sorunları için tek yürek olmamız lazım. Sayın Bakanımız Trabzon’un sorunlarıyla çok yakından ilgileniyor. Göreve başlayalı kırk günlük süre içerisinde icracı bakanlıkların en büyüğünde bakanlık yapan Erdoğan Bayraktar bey var. Trabzonlu hemşerimiz, büyüğümüz. Bizim baba oğul gibi çalışma sistemimiz var’. Sayın bakanımızla birlikte hiçbir zaman siyasi parti ayırımı gözetmeksizin belediye başkanlarımızı ziyaret ederek sorunları dinleyip ve her zamanda yanlarında olacağız” dedi.

 

VAN DEPREMİ MİLAT OLMUŞTUR

Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandıran Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Van’da meydana gelen Deprem hepimizi derinden üzmüştür. Kadere inanmak da Allah’ın emirlerinden biridir ve Allah’tan geleni kabullenmek durumundayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet depremzede vatandaşlarımızın da acılarını en kalbi duygularımla paylaşarak iyi bayramlar diliyorum” dedi. Balta, deprem hassasiyetini aktararak şunları söyledi “Bu ruh Çanakkale ruhudur. Deprem acı olay. Bu deprem ülkemizi birbirine daha da yakınlaştırdı. Dünyanın dört bir yanından yardımlar geldi. Dünyadaki tüm Türkler acıyı paylaştı’. Bizlerde burada bakanlık olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Sayın bakanımız Erdoğan Bey Van’da depremzedelerimizin yanında, onların acılarını paylaşıyor ve sorunlarını yerinde çözüyor. Artık depremde bu acıları yaşamak istemiyoruz. Bu deprem bir milat olmuştur. Çarpık yapılaşmanın önüne eğitimle beraber geçeceğiz. Bu sadece Van için değil bütün şehirlerimiz içinde geçerli. Çarpık yapılaşmanın önü geçme konusunda yerel yöneticilere büyük görevler düşmekte. Burada hepimizin asli bir sorumluluğu var. Hep birlikte buna dur diyeceğiz. Başbakanımızın talimatıyla yasal değişiklikler yapılacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset