Balta'dan haber61'e açıklama

Ak Parti Trabzon Belediye başkan adayını ne zaman açıklayacak, herkes tarafından merek edilen sorunu cevabını Ak parti Trabzon İl Başkanı Muhammet balta verdi. Balta, Trabzon Belediye başkan adayının ne zaman açıklanacağı konusunda haber61.net'e bir açıkl

Balta'dan haber61'e açıklama

Ak Parti Trabzon Belediye başkan adayını ne zaman açıklayacak, herkes tarafından merek edilen sorunu cevabını Ak parti Trabzon İl Başkanı Muhammet balta verdi.

 

Balta, Trabzon Belediye başkan adayının ne zaman açıklanacağı konusunda haber61.net'e bir açıklama yaptı.

 

GENEL MERKEZİN KARARINI BEKLİYORUZ

 Trabzon Belediye başkan adayı konusunda Genel merkezin kararını beklediklerini belirterek, “Genel merkezde çok büyük yoğunluk var, Trabzon bu yoğunlukta sıraya girebilecek mi, bu konuda bekliyoruz, ama genel merkezde müthiş derecede bir  yoğunluk var” dedi.

 

BAŞBAKANIMIZIN AÇIKLAMASINI ARZU EDİYORUZ

 

Trabzon Belediye Başkanı adayını Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a gelerek açıklaması yönünde bir arzuları olduğunu ifade eden Balta, “Bizim arzumuz da adayımızı Başbakanımız Trabzon'a gelerek yapmasını istiyoruz, sayın başbakanımızın programı buna uyacak mı, bu konuda net bir şey söyleyemem” diye konuştu.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset