Balta Trabzon'u inceliyor

Beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Yardımcıları Sait Gürsoy, Eyüp Ergan veHalil İbrahim Mürtezaoğlu yönetim kurulu üyeleri, Recep Çağılcı, Coşkun Şahin, Abdurahim Balcı ve Kadir Sert ile birlikte Arsin, Köprübaşı,Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara ilç

Balta Trabzon'u inceliyor

Beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Yardımcıları Sait Gürsoy, Eyüp Ergan ve
Halil İbrahim Mürtezaoğlu yönetim kurulu üyeleri, Recep Çağılcı, Coşkun Şahin, Abdurahim Balcı ve Kadir Sert ile birlikte Arsin, Köprübaşı,

Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Balta, buralarda kaymakamlar, belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon’un 18 ilçesinin ve Türkiye’nin emrinde olduğunu belirterek “ Belediye 500.20111112122109.jpgbaşkanlarımız yerel yönetimlerin lokomotifidir. Onların halkımız için yaptıkları hizmetler bizleri içinde çok önemlidir. Onların bu hizmetleri gerçekleştirirken yaşadıkları zorlukları biliyor ve yakından ilgileniyorum.

Ülkemizin icracı bakanlıklarının en büyüğü olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başında olan bakanımızda bu konulara yakından eğiliyor. İlçelerimizde mülki amir olarak görev yapan Kaymakamlarımız da birer belediye başkanlı gibi çalışıyorlar. Bu bilinçle halkımızın daima yanında oluyorlar.

Bizlerde Ankara’da hem kaymakamlarımız hem de belediye başkanlarımıza her türlü desteği sağlayarak buralarda kolayca çalışmalarını sağlıyoruz. Bu bölge bizim bölgemiz.

Sorunlarını çok iyi bilenlerdenim. Tüm Türkiye için çalışsak ta kendi bölgemize pozitif ayrımcılık yaparak daha fazla katkı sağlamak yanlış olmaz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta daha sonra Çaykara İlçesinde bulunan Zeki Bilge İlköğretim okulunu ziyaret etti. Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Balta tahta başına geçerek öğrencilere Matematik problemleri sorarak “Derslerimize çok çalışacağız. Çalışacağız ki ülkemize çok değerlerli bireyler olacağız” dedi.

Öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onların çok iyi eğitilmelerinin yanında onlara destek çıkılması lazım. Bu bizim görevimiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset