Bakanlar Kurulu Belli Olmadı

Başbakan Erdoğan, yeni Bakanlar Kurulu listesini sunmak için Çankaya Köşküne çıktı.Bir süre Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le konuşan Erdoğan, görüşme çıkışında basın açıklamasında bulundu.Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Sezer'le yaptığı gör

Bakanlar Kurulu Belli Olmadı

Başbakan Erdoğan, yeni Bakanlar Kurulu listesini sunmak için Çankaya Köşküne çıktı.

Bir süre Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le konuşan Erdoğan, görüşme çıkışında basın açıklamasında bulundu.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Sezer'le yaptığı görüşmeden sonra şu açıklamayı yaptı.

 

“Sayın Cumhurbaşkanına Bakanlar Kurulu Listesini sundum, kendisi süresinin azaldığını ve bu listenin yeni Cumhurbaşkanına sunularak, onun tarafından onaylanmasının daha doğru olduğu görüşünü bana iletti” dedi.

 

Bakanlar kurulu listesinin onaylanmadığı gibi bir yorumlama yapılmasının yanlış olacağını söyleyen Erdoğan “Bunu Bakanlar kurulu listesi onaylanmamış gibi değerlendirmeyin, haddimi aşmadan konuşmam gerekirse, Sayın Cumhurbaşkanı yeni gelecek Cumhurbaşkanına jest yapmıştır” dedi.

Gazetecilerin ısrarlı sorusu üzerine listedeki bakanlarla ilgili bilgi veremeyeceğini ifade eden Erdoğan, "Zaten siz her gün yazıyorsunuz, biz de sizden esinlenerek, listemizi hazırladık ama şuan isim vermem olanaksızdır.Size şunu söyleyebilirim, bazı bakanlıklarda değişiklik yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset