Bakan'ın yolunu kesip söz aldı!

AK Parti İlçe Başkanı Muammer Duman, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk'un Kayseri'den Sivas'a geçişinde karayolunu kullanacağını bildiğini ve Gemerek ilçesinin girişinde beklediğini belirterek, "Sayın Bakan'ımızın Kayseri-Sivas karayolunu kullanarak Sivas'a ge

Bakan'ın yolunu kesip söz aldı!

AK Parti İlçe Başkanı Muammer Duman, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk'un Kayseri'den Sivas'a geçişinde karayolunu kullanacağını bildiğini ve Gemerek ilçesinin girişinde beklediğini belirterek, "Sayın Bakan'ımızın Kayseri-Sivas karayolunu kullanarak Sivas'a geçeceğini duydum.

Gemerek ilçesinin en büyük sorunlarından biri olan Organize Sanayi yolu, ilçe yolları ve Anadolu Öğretmen Lisesi yapımı için gereken bütçeyi bakanımıza aktarmak amacıyla Gemerek Kavşağı'nda bekledim. Bakan'ımızın yoluna çıkarak sıkıntılarımızı dile getirdim.

İnşallah bu girişimimiz faydalı olur. Sayın Bakan'ımız Habip Soluk söylemlerimizi olumlu karşıladı ve bizzat söz verdi. Bu yıl içerisinde çalışmaların biteceğini belirtti" dedi.

Bakan Soluk, Gemerek İlçe Başkanı Muammer Duman'ın isteklerini dinledikten sonra çalışmaların yapılacağına dair söz vererek Sivas'a hareket etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset