Bakan'dan Gökçek'e fırça

Başbakan Erdoğan ile Melih Gökçek arasındaki konuşma süresinin uzamasına sinirlenen Atalay, kürsüden indikten sonra Gökçek'e 'ayıp ettin' diyerek tepki gösterdi. Ankara'da bugün MOBESA sisteminin açılış töreni vardı. Ankara Valisi, Çubuk'un salatalığından

Bakan'dan Gökçek'e fırça

Başbakan Erdoğan ile Melih Gökçek arasındaki konuşma süresinin uzamasına sinirlenen Atalay, kürsüden indikten sonra Gökçek'e 'ayıp ettin' diyerek tepki gösterdi. Ankara'da bugün MOBESA sisteminin açılış töreni vardı. Ankara Valisi, Çubuk'un salatalığından Ayaş'ın domatesinden bahsetti, Erdoğan anlatılanları gülümseyerek izledi.

Konuşma sırası İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a geldiğinde Erdoğan, yanındaki boş koltuğa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i çağırdı. Atalay konuşma yaparken Erdoğan ile Gökçek, arasındaki sonbet uzadıkça uzadı.

GERGİNLİĞİN İPUCU TOKALAŞMADA

Atalay'ın konuşması biterken kürsüye bu kez de Başbakan Erdoğan çıktı. Atalay ise bu sırada protokolde kendisine ayrılan bölüme geçti. Ankara valisiyle tokalaşan Atalay, Gökçek'e ise zoraki tokalaştı. Atalay, kısa bir süre sonra Gökçek'e yaklaşarak, Erdoğan ile olan sohbetin neden bu kadar uzadığını sordu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset