Bakan Soylu istifa etti iddiasına yalanlama geldi!

Eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran, dün gece saatlerinde Twitter'dan Bakan Soylu'nun istifa ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise bakanlık için MHP lideri Bahçeli'ye iki isim önerdiğini öne sürdü. İçişleri Bakanlığı yetkilileri ise istifa bilgisinin doğru olmadığını söyledi.

Bakan Soylu istifa etti iddiasına yalanlama geldi!

Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, sosyal medya hesabından dün gece saatlerinde yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bakanlık için iki isim önerdiğini iddia etti.

İşte İşbaşaran'ın attığı o tweet;

İşte İşbaşaran'ın attığı o tweet;
BAKANLIKTAN İSTİFA İDDİALARINA YALANLAMA
Eski AK Partili vekilin Bakan Soylu ile ilgili iddiası kısa sürede gündem yaratırken, Sözcü'de yer alan habere göre İçişleri Bakanlığı kaynakları istifa iddialarını yalanladı.

BAKAN SOYLU DÜN GAZİTEPE ÜS BÖLGESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Bitlis'te Gazitepe üs bölgesini ziyaret etmiş, güvenlik toplantısına katılmış, bir süre önce açılan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni geçmişti. Ziyarete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce ve İsmail Çataklı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset