Bakan Soylu'dan flaş açıklama: İstanbul'a kayyum...

Bakan Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye araçlarını bir araya toplaması ile ilgili konuşurken kayyum sorusuna da yanıt verdi

Bakan Soylu'dan flaş açıklama: İstanbul'a kayyum...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili, "O da bizim sorumluluk alanımızda. Eğer bir kamu zararı oluşmuşsa biz buna bakarız" dedi. Soylu İstanbul'la ilgili kayyum sorusuna ise, "Onu pazar sabahı Hakan Çelik'te söyleyeceğim inşallah." şeklinde cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Trafik Kaza ve Denetim İstatistikleri Raporu Basın Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Bakan Soylu toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YENİKAPI'DA SERGİLENEN ARAÇLAR...

Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili soruya cevap veren Bakan Soylu "O da bizim sorumluluk alanımızda. Eğer bir kamu zararı oluşmuşsa biz buna bakarız" dedi

İSTANBUL'A KAYYUM SORUSUNA YANIT

Bakan Soylu bir gazetecinin İmamoğlu ile ilgili sorduğu, "Başka işlerle uğraşırsa pejmürde ederiz demiştiniz. İstanbul'a da mı kayyum atanacak?" sorusuna, "Onu pazar sabahı Hakan Çelik'te söyleyeceğim inşallah." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset