Bakan, Rize'de sırtüstü düştü!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası’nda katıldığı 5’inci Kardan Adam Şenliği'nde karda kayarak sırt üstü düştü. Bakan Yazıcı'yı korumalar yerden kaldırdı.Bakan Yazıcı ve Kılıç, şenlik alanında coşkulu kalabalı

Bakan, Rize'de sırtüstü düştü!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası’nda katıldığı 5’inci Kardan Adam Şenliği'nde karda kayarak sırt üstü düştü. Bakan Yazıcı'yı korumalar yerden kaldırdı.

Bakan Yazıcı ve Kılıç, şenlik alanında coşkulu kalabalığın alkışları ile karşılandı. Sahneye doğru yürüyen iki bakan kardan dolayı kayganlaşan zeminde oldukça zorlandı.

Bakan Yazıcı, bu sırada kayarak sırt üstü düştü. Korumaların yerden kaldırdığı Bakan Yazıcı, ardından yine sendeledi. Bu kez korumalar Bakan’ı iki kolundan sıkıca tuttu.

NAZAR BONCUĞU
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı , “Türkiye dünyanın en güzel coğrafyasında. Rize Türkiye'de en güzel illerden biri.

Ayder de Rize’nin nazar boncuğudur. Bu güzellik hiçbir yerde yok. Burası Davos’u 10’a katlayacak. Kayak tesislerinin sporculara hizmet sunacak şekilde gerçekleşmesi halinde bölgenin ticari ve ekonomik potansiyeli artacaktır. Türkiye’de yılda 250 bin kişi kayak için yurt dışına çıkıyor.

Bizim bu kadar güzel mekanlarımız varken insanlarımız neden dışarı gitsin? Onun için bölgeye hizmet sunacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset