Bakan Özak ödül dağıttı

Bayındırlık ve İskan Bakanı F.Nafiz Özak, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik şöleninde, yurt içi ve yurtdışında çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini dağıttı. Başarılı öğrencileri ve sporcuları teşvik amacıyla düzenlenen

Bakan Özak ödül dağıttı
Bayındırlık ve İskan Bakanı F.Nafiz Özak, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik şöleninde, yurt içi ve yurtdışında çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini dağıttı.

Başarılı öğrencileri ve sporcuları teşvik amacıyla düzenlenen şölene katılan Bakan Özak, İstanbul Milletvekillerinden Ünal Kaçır, Mehmet Domaç, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, 314 şampıyona, bilgisayar, altın, bisikletten oluşan ödüllerini dağıttı.

Başkan Çağırıcı: “Gençlerimizi başarıya teşvik ediyoruz.”

Grup Türküyem'in konseriyle başlayan programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Daima halkın yanında bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını hatırlatarak “Biz gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik yapıyoruz. Hem altyapı hizmetlerinde, hem de insanımıza yapılan yatırımlarda hep gelecek nesillerin daha mutlu yaşamasını hedefledik. Gençlerimiz ve çocuklarımız da bizim geleceğimizdir. Onların gösterdikleri başarıya kayıtsız kalmadık ve başarılarını ödüllendirmek suretiyle hem onların yeni başarılar kazanmasına zemin hazırlıyoruz, hem de diğer gençlerimizi de başarıya sevk etmeye çalışıyoruz” dedi. Bağcılar'ı İstanbul'un en güzel ve şehirleşmesini tamamlamış ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini belirten ve başarılı öğrencileri, sporcuları ödüllendirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı; “Her sene 300'ten fazla gencimizi başarılarından dolayı ödüllendiriyor, diğer gençlerimizi de başarılı olmaya yönlendiriyoruz. Biz, okuyan, düşünen, bilgi üreten, teknoloji üreten gençler istiyoruz” diye konuşuyor.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Atalay: “Bağcılar Belediyesine tam puan veriyoruz”

30 yılını Bağcılar'da geçirdiğini söyleyen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, gençliğe ve spora verdiği destekten ötürü Bağcılar Belediyesi'ni kutlayarak, tam puan verdiğini belirterek, Türk gençlerinin artık Avrupa gençlerinin projeleriyle yarıştığını söyledi.

Bakan Özak: “Ödüller, başarıyı teşvik edecektir.”

Bağcılar'da güzel bir atmosfer yaşadığını, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bayındırlık Bakanı Nafiz Özak da, Bağcılar Belediyesi'ni, anlamlı bir organizasyon düzenlediği için kutladı. Dağıtılan ödüllerin teşvik amacı taşıdığını söyleyen Bakan Özak, ödülleri tek tek dağıtarak şampıyonları kutladı ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı

Gençlik şöleninde ayrıca, Bağcılar'da faaliyet gösteren sekiz amatör spor kulübüne de malzeme yardımı yapıldı. Eşofman takımı, kaban, yağmurluk, çorap, ayakkabı, forma ve futbol topundan oluşan çantalarını spor kulüplerinin başkanları teslim aldı.

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği gençlik şöleninde sahne alan Türk pop müziğinin yeni ve duygulu sesi Keremcem, hayranlarını coşturdu.

Bayındırlık ve İskan Bakanı F.Nafiz Özak'ın da katılarak ödülleri dağıttığı gençlik şöleni, Bağcılar Olimpik spor salonunda gerçekleşti. Yurt içi ve yurtdışında çeşitli branşlarda dereceye giren 314 şampiyonun ödüllendirildiği gecede konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, amaçlarının başarıyı teşvik etmek olduğunu söyledi.

Ödüllerin dağıtımının ardından sahne alan Keremcem, ilk defa konser verdiği Bağcılar'da gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bağcılar'a ilk defa geldiğini söyleyen genç sanatçı, en güzel şarkılarını, hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser bitiminde sanatçıya dokunmak, imza almak isteyen gençler izdihama sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler