Bakan Nimet Çubukçu yere düştü

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Adana'da katıldığı bir programda konuşma yapmak için kürsüye giderken ayağı kabloya takılarak yere düştü. KADINA HER YERDE ENGEL VAR Nimet Çubukçu, kürsüde 'Kadına her yerde engel var' diyerek herkesi g

Bakan Nimet Çubukçu yere düştü
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Adana'da katıldığı bir programda konuşma yapmak için kürsüye giderken ayağı kabloya takılarak yere düştü.

KADINA HER YERDE ENGEL VAR
Nimet Çubukçu, kürsüde 'Kadına her yerde engel var' diyerek herkesi güldürdü. Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen "3. Anadolu Kadın Girişimciler Zirvesi'ne katılan Nimet Çubukçu, konuşma yapmak için kürsüye yöneldi. Katılımcıların alkışlarıyla oturduğu yerden kalkan Çubukçu, kabloya takılarak yere düştü. Salon görevlileri ve korumalar tarafından kaldırılan Nimet Çubukçu kürsüde sözlerine, "Kadına her yerde engel var. Engel böyle de olabiliyor" diye başlayınca salonda gülüşmeler yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset