Bakan Günay Polise sert çıktı!

TAPDK'ın içki satışına getirdiği yeni düzenleme sonrası Ankara ve Antalya'da tartışmalara neden olan polis uygulamaları Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın sert tepkisini çekti. Günay polisin uygulamaları için "kraldan çok kralcı tutumlar" yorumu ya

Bakan Günay Polise sert çıktı!

TAPDK'ın içki satışına getirdiği yeni düzenleme sonrası Ankara ve Antalya'da tartışmalara neden olan polis uygulamaları Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın sert tepkisini çekti. Günay polisin uygulamaları için "kraldan çok kralcı tutumlar" yorumu yaptı.

Balçova Termal Otel'de düzenlenen Turizm Çalıştayı sonrası soruları yanıtlayan Günay alkol ve gürültü kirliliğiyle ilgili soruları şöyle yanıtladı: ''Önümüzdeki günlerde TAPDK Başkanı ve yöneticileriyle uygulamada çıkabilecek sorunlarla ilgili toplantımız var. Yönetmelik aslında iyi niyetli yönetmelik ama geçen gün Ankara'da gördüğünüz gibi ya da dün Antalya'da gördüğünüz gibi uygulamada kraldan fazla kralcı tutumlar bazen sergileniyor.

Bunu yapan kamu görevlileri de zararlı çıkıyor ama biz imaj olarak da sıkıntılı birkaç gün yaşıyoruz. Aynı şekilde gürültü yönetmeliği de iyi niyetle hazırlanmış yönetmelik. Fakat günlük yaşamda turizm belgesi bulunan işletmelere ve konaklama tesislerine bir sorun sıkıntı getirmesin diye bizim dikkat ettiğimiz noktalar var. Bunları üst düzeyde arkadaşlarımızla paylaşacağız. Bir sorun ortaya çıkmadan aşabileceğimizi tahmin ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset