Bakan Fatma Şahin'in gözyaşları!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit olan 13 askerden Barış Çiçekdağı’nın Gaziantep’teki evini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, gözyaşlarını tutamadı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde

Bakan Fatma Şahin'in gözyaşları!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit olan 13 askerden Barış Çiçekdağı’nın Gaziantep’teki evini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, gözyaşlarını tutamadı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Barış Çiçekdağı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde bulunan AK Parti Gaziantep milletvekilleriyle 75’nci Yıl Mahallesi 8’nci Sokak’ta bulunan Çiçekdağı ailesinin evine giden Şahin, ilk olarak baba Halil Çiçekdağı’na başsağlığı diledi.

Gözyaşlarını tutamayarak ağlayan Bakan Şahin, baba Çiçekdağı’nı teskin etmeye çalıştı. Daha sonra şehit Çiçekdağı’nın evine giren Şahin, anne Havva Şahin’in yanına geçti. Burada da hem Bakan Şahin, hem de anne Çiçekdağı gözyaşı döktü. “Anaların acısını görsünler” diyerek feryat eden anne Çiçekdağı’nı Bakan Şahin teselli etmeye çalıştı. Şahin, ailenin yanından ayrılırken, “Acımız çok büyük. Konuşacak durumda değilim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset