Bakan esnafla yemek yedi

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Cuma namazını kıldığı Deliklitaş Hacı Nafiz Kurşunoğlu Camiinden sonra Fatih ile Bağkur Sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafa, kıymalı, peynirli, köfte ekmek ve tavuk döner ikram eden Bakan Özak, esnafında sıkıntı

Bakan esnafla yemek yedi

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Cuma namazını kıldığı Deliklitaş Hacı Nafiz Kurşunoğlu Camiinden sonra Fatih ile Bağkur Sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafa, kıymalı, peynirli, köfte ekmek ve tavuk döner ikram eden Bakan Özak, esnafında sıkıntısını dinleyip çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söz verdi. Halka hizmetin ibadet anlayışı ile gittiklerini kaydeden Bakan Özak, “Elimizden geldiğince Türkiye ve Trabzon’a hizmet etmeye çalıştık. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sanatta elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Bugün sizlerin desteği ile Türkiye 16. Büyük dünya ekonomi arasındadır. Bugün artık IMP kapıda durup Türkiye’yi soyamıyor. IMF’ye çık diyoruz. Merkez bankamızın kasasında 2002’de 25 milyar dolar varken bugün 95 milyar dolar var. Bugün Türkiye Avrupa’ya sanayi malı ihraç ediyor. Ordunun silahlarını artık biz kendimiz yapıyoruz. 200’de kimse hastaneye gidemezdi ya kovulurdu ya senet imzalatılırdı. Rehin kalırlardı, bugün öyle bir şey yok. İsteyen istediği doktora gidebiliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler