Bakan Eroğlu mahsur kaldı

Meclis Çevre Komisyonu'na katılmak üzere TBMM'ye gelen Bakan Eroğlu, bindiği asansör arızalanınca 10 dakika içeride kaldı.Bakan Eroğlu, Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanunu Tasarısı'nı görüşen TBMM Çevre Komisyonu'na katılmak üzere TBMM'ye geldi

Bakan Eroğlu mahsur kaldı

Meclis Çevre Komisyonu'na katılmak üzere TBMM'ye gelen Bakan Eroğlu, bindiği asansör arızalanınca 10 dakika içeride kaldı.

Bakan Eroğlu, Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanunu Tasarısı'nı görüşen TBMM Çevre Komisyonu'na katılmak üzere TBMM'ye geldi. Bakan Eroğlu, komisyonun bulunuğu 2. kata çıkmak üzere asansöre bindi. Eroğlu ve korumaları 2. katın butonuna bastı. Ancak asansör aksi istikamette hareket ederek zeminin altındaki B katına indi. Asansor bir daha hareket etmezken, kapası da açılmadı. Bunun üzerine Bakan ve korumaları 10 dakika boyunca asansörde mahsur kaldı. Bakan Eroğlu, teknik personelin yardımı ile mahsur kaldığı asansörden çıkarıldı. Yaklaşık 15 dakika gecikmeli olarak toplantıya katılan Eroğlu'nun durumu komisyon üyelerini de tedirgin etti.

Bu arada asansörden çıkan Bakanı, komisyon üyesi bazı milletvekilleri karşıladı. Espriyle "Bu bana düzenlenen bir şike.'' diyen Bakan Eroğlu, asansörlerin tamir edilmesini istedi. Eroğlu, daha sonra yürüyerek komisyona gitti.

Çevre Komisyonu Başkanı Haluk Özdalga da bu duruma tepki gösterdi. Aynı asansörlerin daha önce de arızalandığını hatırlatan Özdalga, eski olan asansörlerin değiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Öte yandan Meclis Başkanlığı'nın asansörlerin TBMM'nin tatile gireceği yaz döneminde değiştirilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler