Bakan Bayraktar’dan Trabzonlulara jest

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’dan Ankara’ya gelerek AK Parti büyük kongresine katılan teşkilat mensuplarına yemek verdi.Bakan Bayraktar İller Bankası Macunköy Tesisleri’ndeki teşkilat mensuplarının yemeğine Bakan Bayraktar’ın eşi E

Bakan Bayraktar’dan Trabzonlulara jest

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’dan Ankara’ya gelerek AK Parti büyük kongresine katılan teşkilat mensuplarına yemek verdi.

Bakan Bayraktar İller Bankası Macunköy Tesisleri’ndeki teşkilat mensuplarının yemeğine Bakan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar, Ak Parti Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar, merkez ilçe başkanı temel Altunbaş, gençlik ve kadın kılları başkanlarının yanı sıra 200  kişilik heyete yemek verdi.
 
Bakan Bayraktar yemek sonrası yaptığı konuşmada “Ak Parti kongresinin İslam alemine, partiye, ülkeye ve tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun olsun” dedi. 
 
Ak Parti kongresinin çok güzel olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, “Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız gerçekten vatanımız ve milletimiz için partimiz için hükümetimiz için devletimiz ülkemiz için çok değerli mesajlar verdi. Bizlere çok uzun bir yol haritası gösterdi. Allah kendisinden razı olsun. Biz de Trabzon olarak Trabzonlu olarak önemliyiz. Biz  Trabzonlu olarak sizin bayrağınızı Trabzon bayrağını yere düşürmeyeceğiz.  Trabzon  insanının başını dik tutacağız. Bunları Trabzon’a hizmet yaparak yapacağız.Mutlaka dirliğimizi, birliğimizi sağlamamız gerekiyor.. Birbirimizin kulvarına girmeyeceğiz, çomak sokmayacağız. Birbirimiz desteklemezsek, kan kaybederiz. Birbirimize mutlaka sarılmak durumundayız” diye konuştu.
 
BAYRAKTAR, KORAY AYDIN’IN OĞLUNUN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın oğlunun düğününde nikah şahidi oldu.
 
Bakan Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar, Ankara Sheraton Oteldeki Koray Aydın’ın oğlu İbrahim ve gelin Ayça Göker ailelerinin düğün törenine katıldılar.
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikah töreninde Bakan Bayraktar damat İbrahim’in nikah şahidi oldu.
 
44.20120930192302.jpg
 
Başkan Gökçek’in nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını çiftlere vermek üzere Bakan Bayraktar’a teslim etti.
 
Bakan Bayraktar da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
Bu güzel bir günde bir arada olmaktan mutluyuz, buradaki herkese teşekkür ediyorum. Bizler kendi kökümüz itibariyle kendi özümüz itibariyle böylesine güzel günlerde beraber olmak mutluluğumuzu paylaşmak son derece önemli. Dünyada moral değerlerinin alabildiğine erozyona uğradığı bir dönemde bizim aile yapımızı kuvvetlendirmek kendi özümüze kökümüze ruh dünyamıza uygun aile dostu istiyoruz. Vatanımız milletimiz payidar olsun istiyoruz. Bu iki yavrumuza uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Evlilikte sevgi önemlidir sevgiden daha önemlisi olan saygıdır”
 
4444.20120930192333.jpg
 
Bakan Bayraktar Baba Koray Aydın MHP genel başkanlığı için aday oldu kendisine de başarılar diliyorum. Ben kendi liderim Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk yapmayı iki gencimize tavsiye ediyorum”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler