Bakan Bayraktar'a mektup gitti!

Trabzon İl Genel Başkanı Haydar Revi 61. Hükümetin Trabzon’da bir bakanlar kurulu toplantısı yapması ile ilgili başbakana iletilmek üzere Bakan Erdoğan Bayraktar’a ferman gibi mektup teslim ettiTrabzon İl Genel Meclisi heyeti Bakan Bayraktar’a Ankara’daki

Bakan Bayraktar'a mektup gitti!

Trabzon İl Genel Başkanı Haydar Revi 61. Hükümetin Trabzon’da bir bakanlar kurulu toplantısı yapması ile ilgili başbakana iletilmek üzere Bakan Erdoğan Bayraktar’a ferman gibi mektup teslim etti

Trabzon İl Genel Meclisi heyeti Bakan Bayraktar’a Ankara’daki makamında, Trabzon yatırımları hakkında da bilgi verdi. Bakan Bayraktar “Trabzon’da ne acilse onu öncelikle yapacağız”dedi

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, şehrin gündemine oturan 61. Hükümet Trabzon’da bir bakanlar kurulu toplantısını yapsın beklentisini içeren ferman gibi mektubunu Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a iletmesi için Trabzon’un bakanı Erdoğan Bayraktar’a Ankara’da teslim etti. Mektubunda Revi Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Trabzon sevdasının şehir için müthiş bir fırsat olduğunu belirtti.

61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin uygun görülecek bir zaman diliminde 61. Plaka nolu oluşu sebebiyle Trabzon’da toplanması ile ilgili olarak kamuoyundaki beklenti resmiyet kazanıyor.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi beraberinde Başkan Vekili Salih Yavuz, Ak Parti Gurup Başkanı Uğur Aydın ve meclis üyeleri Halim Kaya ile Ahmet Çapoğlu’ndan oluşan bir heyet ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Revi, Bayraktar’a İl Genel Meclisi vasıtası ile bütün Trabzon’un beklentisi olan 61. Hükümet 61. Plaka nolu Trabzon’da bakanlar kurulu toplantısı yapsın talebini adeta bir fermanı andıran mektubu Bakan Bayraktar’a teslim etti. Bakan Bayraktar vasıtası ile Başbakan’a iletilmesi istenen mektupta Revi Trabzon’un 61. Hükümeti bağrına bastığı, 61. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin hem ülkenin hemde mazlum dünya milletlerinin umudu olduğu belirtildi.

Revi mektubunda şunları yazdı;

“61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile 61. Plaka nolu Trabzon’un iki 61 rakamında çakışması tarihi bir tesadüftür. İki 61 Trabzon’da buluşsun istiyoruz. Bütün Trabzon halkı 61. Hükümetini Trabzon’da bütün bakanları ile ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. Sayın Başbakanımızın Trabzon’a olan hassasiyeti, sevgisi ve pozitifi ayrımcılığı ile Trabzon sevdasının 61. Hükümet ile Trabzon’da bir bakanlar kurulu toplayarak göstereceğine olan inancımız da tamdır. Bütün Trabzon halkı bunu beklemektedir.”

BAYRAKTAR SEVE SEVE İLETECEĞİM

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 61. Hükümetin bir bakanlar kurulu toplantısını görev süresi içerisinde Trabzon’da yapması fikrine ve önerisine çok sıcak baktığını, mektubu Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a ilk bakanlar kurulu toplantısında ileteceğini belirterek “ Böyle bir olumlu güzel tarihi bir tesadüfün Trabzon’da hükümet ile Trabzonluların buluşmasına vesile olması bizi de sevindirir”dedi.

NE ACİLSE ONU YAPACAĞIZ

Bu arada, Meclis Başkanı Haydar Revi’den Trabzon’un kırsal alan sorunları Köydes ve diğer yatırımlarla ilgili bir geniş rapor alan Bakan Erdoğan Bayraktar “Trabzon ile ilgili olarak kırsal alandaki yol haritamız şudur. Ne acilse öncelikli olarak o ele alınacak. Acil olan hiçbir şeyin önene başka bir şey gelmeyecek. Vatandaşımız da bunu bilecek” dedi. Bayraktar “İl Genel Meclisi de çok çalışacak. Ak Parti grubu olarak mecliste çoğunluğuz. Birbirinizi yormadan tek yumruk hizmet aşkı ile hareket etmelisiniz”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset