Bakan Bayraktar Hayrat'ta

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bayramın birinci günü danışmanı Seyfullah Aslantürk’ün köyüne giderek vatandaşlarla bayramlaştı.Bakan Bayraktar, Trabzon merkezdeki resmi bayramlaşma töreninin ardından akşama doğru Hayrat İlçesi’ne giderek v

Bakan Bayraktar Hayrat'ta

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bayramın birinci günü danışmanı Seyfullah Aslantürk’ün köyüne giderek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Bayraktar, Trabzon merkezdeki resmi bayramlaşma töreninin ardından akşama doğru Hayrat İlçesi’ne giderek vatandaşlarla ve esnafla bayramlaştı.

BAKAN DANIŞMANINA SÜPRİZ YAPTI

Bakan Bayraktar, Hayrat İlçe ziyareti ardından ise Danışmanı Seyfullah Aslantürk’ün köyüne gitti. Akşam saatlerinde Bakan Bayraktar’ı karşılarında gören vatandaşlar bir sürpriz ile karşı karşıya kaldılar.

Bakan Bayraktar Aslantürk’ün köyü olan Geçitli Köyü’nde akşam namazını kıldıktan sonra yine bu köyün kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Bayraktar, terör belasından ülkeyi kurtarmak için çok büyük gayretler gösterdiklerini belirterek, ‘’Terörün kökünü kazıyacağız. Türkiye’mizin durumu gayet iyidir, işsizlik oranı aşağıya doğru düşmektedir, Türkiye gelişiyor, kalkınıyor.Burası benim köyüm gibidir. Seçimlerde beni desteklediniz. Ben de sizi mahcup etmeyeceğim. Trabzon'daki belediyelere özel gayretim ile eski para ile 18 trilyon para gönderdik, göndermeye de devam edeceğiz.’’ dedi.

Bakan Bayraktar daha sonra ise Yeniköy’e geçerek vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara ise bayram harçlığı dağıtıktan sonra kendileri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset