Bakan Bayraktar Akyazı'yı inceledi

Trabzon’da bir dizi incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dolgusu devam eden Akyazı Statyumu projesi ile ilgili dün yerinde incelemelerde bulunmuştu, bugün de Bakan Bayraktar, tek başına geldiği Akyazı’da yetkililerden bilgi

Bakan Bayraktar Akyazı'yı inceledi

Trabzon’da bir dizi incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dolgusu devam eden Akyazı Statyumu projesi ile ilgili dün yerinde incelemelerde bulunmuştu, bugün de Bakan Bayraktar, tek başına geldiği Akyazı’da yetkililerden bilgi aldı.

sel_5179_(2).jpg

Trabzon'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor'un stadının yapılacağı ve dolgu işlemi devam eden Akyazı Projesi'ni beraberindeki heyet ile birlikte incelemelerde bulunmuştu, dolgu işlemini yapan firma Albayraklardan da çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

Bakan Bayraktar, dün olduğu gibi bugün de Akyazı’ya giderek çalışmaları yerinde gördü, Akyazı Stadyumu projesinin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

bayraktar.20120708174831.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler