Bakan Balta adaşıyla buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta bayramı geçirmek için geldiği Trabzon’da biriktirdiği bisiklet parasını depremzedelere göndererek tüm Türkiye’nin gönlünü kazanan Trabzon yetiştirme Yurdu öğrencisi adaşı Muhammet Demirci’yi ziyaret eder

Bakan Balta adaşıyla buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta bayramı geçirmek için geldiği Trabzon’da biriktirdiği bisiklet parasını depremzedelere göndererek tüm Türkiye’nin gönlünü kazanan Trabzon yetiştirme Yurdu öğrencisi adaşı Muhammet Demirci’yi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretle ilgili konuşan Bakan Yardımcısı Balta, ”Sayın 500.20111104174615.jpgBaşbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi Muhammet bu hareketiyle acıların nasıl sarılacağına nasıl yardım ve dayanışma içinde olacağımıza en iyi örnek olmuştur. Bu çocuklarımızın varlığı bizlerin ne kadar büyük ve merhametli bir millet olduğunun göstergesidir” dedi.

Bakan yardımcısı Balta’nın ziyaretine AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, ilçe başkanı Zeki Kavanoz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk ile İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi’de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler