Bahçeliye 'Aşık Oldunuz mu' sordu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CNN Türk'te Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğündeki "Liderler Zirvesi"nde gazeteciler Yavuz Oğhan, Rıdvan Akar, Murat Yetkin ve Metehan Demir'in sorularını yanıtladı.Yoğun gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan

Bahçeliye 'Aşık Oldunuz mu' sordu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CNN Türk'te Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğündeki "Liderler Zirvesi"nde gazeteciler Yavuz Oğhan, Rıdvan Akar, Murat Yetkin ve Metehan Demir'in sorularını yanıtladı.

Yoğun gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli'ye programın sonunda özel hayatına ilişkin sorular yöneltildi. Bahçeli'nin calı yayında hayli neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.

 

ŞEVVAL SAM'IN "HAS ARABESK"İNİ DİNLİYOR

Hande Fırat Bahçeli'ye ilk olarak "şu sıralar en çok dinlediğiniz şarkı nedir?" diye sordu. Bu soruya Bahçeli', "Uzun yol yapıyoruz. Ben hep seyahatlerimi karayoluyla yapıyorum. Karayollarında da CD alıp onu çalıyoruz. Şimdi en çok dinlediğim "Has arabesk"i dinliyorum. Hem annesi de şarkıcı hem kendisi de şarkıcı. Neval Şam diye birisi herhalde.. (gazeteciler düzeltme yapınca) Şevval Sam.. Bütün arabesk sanatçılarının seçme eserleini kendisi okuyor. Çok güzel sesle okuyor" diye cevap verdi.

Hande Fırat dün gecenin en bomba sorusunu yöneltti. Özel hayatını kimsenin pek bilmediği ve ciddiyetiyle bilinen Bahçeli'ye sunucu, "Peki efendim çok geldi o soru da. Hiç aşık oldunuz mu?" diye sordu.

 

BU SORULARA GİRMEYELİM

Herkes Bahçeli'nin sert çıkacağını ve yüzünü asacağını düşündü. Çünkü bu tür sorular MHP liderlerine ve özellikle de Bahçeli'ye sorulmazdı. Oysa Bahçeli dün akşam pozitif bir portre çiziyordu. Bir süre güldükten sonra "Bu sorulara girmeyelim hele şu günkü ortamda" diye cevap verdi. Bahçeli bu sözleri söyledikten sonra yine gülmeye devam etti. Bu sırada  gazetecilerden birinin "Türkiye'ye aşıksınız" sesi duyuldu. Bunu duyan Bahçeli de gülerek "bizce de" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset