Bahçeli'den geleceğin Türkiye'si

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Geleceğin güçlü Türkiyesi, yarınların mutlu ve kudretli millet hayatı, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının sağlamlaştırılmasıyla mümkün olabilecektir'' dedi.Bahçeli, özel bir rehabilitasyon merkezinin açılış

Bahçeli'den geleceğin Türkiye'si

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Geleceğin güçlü Türkiyesi, yarınların mutlu ve kudretli millet hayatı, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının sağlamlaştırılmasıyla mümkün olabilecektir'' dedi.

Bahçeli, özel bir rehabilitasyon merkezinin açılışını yaptı.

Mehteran takımıyla karşılanan Bahçeli, yaptığı konuşmada, engelli olmanın dünyanın sonu anlamına gelmediğini söyledi.

Önemli olanın engellilere sosyal beceriler kazandırabilmek, kendi ayakları üstündekalabilmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Bahçeli, onların kendi kendine yetebilecekbireyler haline gelebilmelerine dikkati çekti.

GELECEĞİN GÜÇLÜ TÜRKİYE'Sİ

Bahçeli, çocuklara gösterilen şefkat ve sıcaklığın, ilgi ve yakınlık elinin gerek fiziksel, gerek zihinsel gelişime ciddi katkılar sağlayacağını dile getirerek, ''Geleceğin güçlü Türkiyesi, yarınların mutlu ve kudretli millet hayatı, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının sağlamlaştırılmasıyla mümkün olabilecektir. Bunun için her anlamda sağlıklı nesillerin, donanımlı zihinlerin yetişmesi, geleceğimizin garantisi ve güvencesidir. Bu önemli vazifede tabiatıyla hepimizindir'' diye konuştu.

Hayırlı ve şifalı eğitim kurumları olduğu sürece fiziksel ve zihinsel engellerin aşılacağını ve eninde sonunda tesirsiz kalacağını düşündüğünü belirten Bahçeli, şunları söyledi:

''Biliyor ve kabul ediyoruz ki asıl engel, aslında gönüllerde, kalplerde ve duygularda oluşacak kırgınlıklar ve dargınlıklardır. Bu tür bir engelin ise, Allah korusun ama millet hayatında ağır sonuçlara neden olacağı neredeyse kaçınılmazdır. Her engeli yenerek, yüreklerde oluşabilecek her mesafeyi kısaltarak, hele hele tam bir birliktelik şuuruyla karşımıza çıkan güçlükleriyeneceğimizi, zorlukları mağlup edeceğimizi ümit ediyor, böyle olmasını canı gönülden temenni ediyorum.''

Bahçeli, konuşmasının ardından rehabilitasyon merkezinin açılış kurdelesini kesti.

Daha sonra merkezi gezen bahçeli, vatandaşları ve engelli çocukları da kırmayarak isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

Açılışa, MHP Genel Başkan Yardımcıları Ruhsar Demirel, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset