Bahçeli: Tatlıses'e yazık olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olabileceği haberlerini, “Bana göre kendisine sempati duyan insanların oluşturduğu dairenin içerisinde kalmasında yarar var. Bunun dışına

Bahçeli: Tatlıses'e yazık olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olabileceği haberlerini, “Bana göre kendisine sempati duyan insanların oluşturduğu dairenin içerisinde kalmasında yarar var. Bunun dışına çıktığı takdirde bir sanatçı olarak yazık olur” diye değerlendirdi.

Gerçek sanatçıların TBMM’de temsil edilmesi, Meclis’e çok büyük bir seviye getirir. Siyasi partiler de bu tür değerlerle siyaset yapma arzusu taşıyorlarsa Meclis’e taşıyabilecek hoşgörüyü göstermeleri lazım.

HANEFİ AVCI MHP MÜRACAAT ETMEDİ
Siyaset-Silivri ilişkisini kurmak istemiyorum. Yalnız burada istisna tuttuğumuz bir konu var. O da emekli Korgeneral Engin Alan Paşa’dır. Tutuklanmadan önce MHP’nin üyesi olmuştur. Tutuklanma süreci, bizi birinci derecede ilgilendirmiyor. Alan’la siyaset yapma arzumuz, onu Türkiye’nin bölücü unsurlarla mücadelede verdiği kahramanlıklara sahip çıkma şuurunda yatıyor. Osman Kaçmaz’ın ve Hanefi Avcı’nın MHP’ye adaylıkla ilgili bir müracaatının yapılmadığı kanaatindeyim. 

YALANLAR DİZİSİ 12 HAZİRAN'DA BİTECEK
Recep Tayyip Erdoğan’ın yalanları dizisinin 12 Haziran’da biteceği, yayından kaldırılacağı kanaatindeyim. Oyuncuları nasıl bir tercihte bulunur bilemiyorum ama TBMM’de bir grubu kalır. Saffet Sancaklı partimize katıldı. Önemli bir özelliği var. 3 büyük kulübün oyuncusu olması sebebiyle o kitleleri çok yakından biliyor, beraber çalışmayı arzuluyoruz. - Mesut Yılmaz, birikim ve tecrübeye sahip liderdir. Aktif siyasetin dışında kalması Türkiye için kayıp olur.

Öte yandan MHP’de aday adaylığı başvurusu dün akşam sona erdi. MHP’ye 3 bini aşkın kişinin başvurduğu sürpriz isimlerden biri de 18 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci oldu. Eski DYP’li Bakan Esat Kıratlıoğlu’nun oğlu Ahmet Kıratlıoğlu, eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici’nin oğlu Dündar Yahnici de adaylık başvurusu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset