Bahçeli suikast için ne dedi!

MHP lideri, Adana'da gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak ortaya atılan "Bahçeliye suikast" iddialarına ilk kez yanıt verdiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısıyla gündemdeki konulara dair soruları yanıtladı.Adana'da gerçekl

Bahçeli suikast için ne dedi!

MHP lideri, Adana'da gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak ortaya atılan "Bahçeliye suikast" iddialarına ilk kez yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısıyla gündemdeki konulara dair soruları yanıtladı.

Adana'da gerçekleştirilen çete operasyonu sonrasında ortaya çıkan "Bahçeliye suikast" iddialarıyla alakalı olarak, "Yeni ortaya çıkmış bir örgüt, cidddiye alınacak bir yanı yok" dedi. Bahçeli, kendilerinin bir suikast konusunu hiç hisettmediklerini de sözlerine ekledi.

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı "AK Parti'de kriz Türkiye'ye fayda getirmez" açıklanmasını soran basın mensuplarına "Kriz kimseye fayda getirmez" dedi. Yaptığı açıklamaları; tartışmaların, krizlerin Türkiye'nin hayrına olmayacağı düşüncesiyle yaptığını belirten Bahçeli, "Krizler kimseye fayda getirmez" dedi.

Devlet Bahçeli ayrıca 'AK Parti'de kriz' haberleriyle ilgili olarak, "TBMM yapısı sağlıklı bir iktidar çıkarmaya müsait değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler