Bahçeli de Dicle kararını eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Hakkında milletvekili seçilmeye mani mahkumiyet hükmü olan bir kişinin adaylığını seçim öncesi iptal etmeyen YSK bu konuda sorumlu ve basiretli davranmamıştır'' dedi.Bahçeli, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:''TBMM'y

Bahçeli de Dicle kararını eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Hakkında milletvekili seçilmeye mani mahkumiyet hükmü olan bir kişinin adaylığını seçim öncesi iptal etmeyen YSK bu konuda sorumlu ve basiretli davranmamıştır'' dedi.

Bahçeli, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

''TBMM'yi boykot çağrıları, hayasızca yapılan tahrik ve tehditler Türkiye'yi çok vahim sonuçları olacak karanlık bir dönemin beklediğinin habercisidir.

Herkes ve her kesim Anayasa ve yasalara saygılı olmak, Türkiye'nin geleceğini her türlü siyasi düşünce ve hesabın üstünde tutan bir sorumluluk anlayışıyla hareket etmek zorundadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler