Bahçeli ABD'yi elinin tersiyle itti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de grubu olan parti liderleriyle İstanbul’da görüşmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın talebini geri çevirdi.Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Clinton’ın görüşme talebini kabul eden CHP Genel B

Bahçeli ABD'yi elinin tersiyle itti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de grubu olan parti liderleriyle İstanbul’da görüşmek isteyen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın talebini geri çevirdi.

Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Clinton’ın görüşme talebini kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise ABD Dışişleri Bakanı ile Conrad Otel'de bir araya gelecek. Görüşmenin TSİ 17.50'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Şu dakikalarda Sait Halim Paşa Yalısı'nda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla görüşen Clinton, TSİ 16.30 sularında da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset