Bahçeli 81 il ile görüşüyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 81 il başkanıyla Pamukkale'de 3 gün sürecek toplantıya katılmak üzere Denizli'ye geldi.MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan ve partililer tarafından Pamukk

Bahçeli 81 il ile görüşüyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 81 il başkanıyla Pamukkale'de 3 gün sürecek toplantıya katılmak üzere Denizli'ye geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan ve partililer tarafından Pamukkale yol ayrımında karşılanan Bahçeli, daha sonra toplantının yapılacağı ve konaklayacağı Richmond Otel'e geçti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, gazetecilere, toplantının 3 gün süreceğini, 81 il başkanıyla 3 oturumun gerçekleştirileceğini belirterek, ''Türkiye'nin gündeminde olan her şey gündemimizde  olacak'' dedi.

Yalçın, pazar günü Bahçeli'nin basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler