Baba Ustayı Ziyaret Etti

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Ankara'da tedavi altına alınan usta oyuncu Nejat Uygur'a ziyaretçi akını sürüyor. Başbakan Erdoğan'dan sonra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de sanatçıyı ziyaret etti.Uygur'un eşi Nejla Uygur, "Demirel, siyasi yasaklı olduğu

Baba Ustayı Ziyaret Etti

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Ankara'da tedavi altına alınan usta oyuncu Nejat Uygur'a ziyaretçi akını sürüyor. Başbakan Erdoğan'dan sonra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de sanatçıyı ziyaret etti.

Uygur'un eşi Nejla Uygur, "Demirel, siyasi yasaklı olduğu dönemde Nejat'ın oyun afişinin önünde bir konuşma yapmıştı. Tabii bu resimler günlerce yayımlandı. Demirel, afişin önünde konuşmasıyla Nejat'ın ününe ün katılmıştı.

Sayın Demirel, ziyaretinde bunu hatırlattı ve her ikisi de uzun süre gülüştüler" dedi. Uygur'u CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da ziyaret etti. Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ise telefonla arayarak "Geçmiş olsun" dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler