Aytaç Durak'a tutuklama şoku!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aytaç Durak'ın da bulunduğu 15 kişi, Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Aytaç Durak'a tutuklama şoku!

Adana'da düzenlenen operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen eski Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aytaç Durak ve Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in de bulunduğu 15 kişi, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 21 Haziran'da başlatılan operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel ve eski Genel Sekreter Hasan Gülşen'in de bulunduğu 16 zanlının Cumhuriyet Savcılığınca ifadelerinin alınması tamamlandı.

Daha sonra avukatı ve korumalarıyla adliyeye gelen Aytaç Durak'ın da Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alındı.

SON SÖZ MAHKEMENİN
Cumhuriyet Savcısı, ifadelerin alınmasının ardından yaptığı inceleme sonucu, Aytaç Durak ve Mustafa Tuncel'in de aralarında bulunduğu 15 kişiyi, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Emniyet Müdürlüğünden adliyeye sevk edilenler arasında bulunan eski Genel Sekreter Hasan Gülşen ile Gani Ö'nün ise Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldığı öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 15 kişinin işlemlerinin sabaha kadar sürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset