Aydoğdu'yu bağrına bastılar

Merkezde olduğu gibi beldelerde de büyük bir ilgiyle karşılanan Aydoğdu'ya yine sevgi seli vardı. Sabahın ilk saatlerinde Trabzon'dan hareket eden DP merkez il, ilçe ve gençlik kolları Yeşilovalılarla kucaklaştı. İlk ziyaretini belde kıraathanesine gerçek

Aydoğdu'yu bağrına bastılar
Merkezde olduğu gibi beldelerde de büyük bir ilgiyle karşılanan Aydoğdu'ya yine sevgi seli vardı.

Sabahın ilk saatlerinde Trabzon'dan hareket eden DP merkez il, ilçe ve gençlik kolları Yeşilovalılarla kucaklaştı.

İlk ziyaretini belde kıraathanesine gerçekleştiren Süleyman Aydoğdu, Yeşilova'nın hizmete fazlasıyla ihtiyacı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 6 yıldan beri tek iktidar tarafından yönetilmekte olduğunu söyleyen Aydoğdu ama bugün hepimiz görüyoruz ki bugün gördüğümüz manzaralar ileriye doğru değil de geriye doğru gittiğini insanların bu iktidara verdiği desteğin karşılığını alamadığını hep birlik de görüyoruz” dedi.

Yeşilova dan AKP'ye sarı kart

Yıllardır hizmetten merhum bırakılan ve işsiz gençlerin de çoğunlukta olduğu Yeşilova artık bu duruma isyan eder hale geldi.

Bir vatandaşın fındık la ilgili şikayeti üzerine Aydoğdu, en büyük gelirimiz ve beklentimiz olan fındık da bu iktidarla birlikte yerlerde sürünmektedir. Diyerek üreticimizin köylümüzün üç beş fındık ihracatçısına ezdirilir hale geldi diye konuştu.

Burada Yeşilovalılardan desteklerini isteyerek ayrılan Aydoğdu ardından belde de bulunan parti teşkilatına da bir ziyarette bulundu.


Yeşilova halkının sorunlarımıza çare bulacak mısınız sorusuna Aydoğdu, “Biz belediye başkanı olursak siz belediyeye gelmenize gerek kalmayacak, ben sizin ayağınıza geleceği.” dedi.

Trabzon'dan uzakta yaşayan Yeşilova'da yaşayan halkın derdini sıkıntısını nerden bilsin! Sizin yanınıza bile tek gelemez. Buraları bilmez ki nasıl gelsin?” diyerek Ak Parti'ye göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler