Aydın'a Trabzon'da sevgi yumağı

1 Eylül Cumartesi günü MHP Genel Başkanlığına adaylığını resmi olarak açıklayacak olan MHP Trabzon milletvekili ve Devlet eski Bakanı Koray Aydın, için Trabzon'dan onlarca otobüs kaldırılacak.Partililerce düzenlenen organizasyon sonucu Koray Aydın için 31

Aydın'a Trabzon'da sevgi yumağı

1 Eylül Cumartesi günü MHP Genel Başkanlığına adaylığını resmi olarak açıklayacak olan MHP Trabzon milletvekili ve Devlet eski Bakanı Koray Aydın, için Trabzon'dan onlarca otobüs kaldırılacak.

Partililerce düzenlenen organizasyon sonucu Koray Aydın için 31 Ağustos Cuma akşamı 10 otobüs, özel araçlarıyla gidecek olan partililer ve uçakla seyahat etmek isteyen çok sayıda partili Ankara'da Aydın'ın yanında olacak.

Uçaklarda yer kalmadığını ifade eden partililer Koray Aydın için adeta sevgi yumağı oluşturdu. Partililer, Aydın'ın çok önemli bir isim olduğunu ve MHP'nin başına geçtiğinde önemli projelere imza atacağını söylediler.

Aydın, 1 Eylül Cumartesi günü saat 13:00'da Ankara Balgat'taki Anadolu Gösteri Merkezi'nde adaylığını açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset